Skip navigatie

Home > Portfolio > Portfolio 2006

Portfolio 2006De website www.jongkatholiek.nl kreeg een complete makeover, waarbij het nieuws en de informatie beter ontsloten werden.

Nederlands Tijdschrift Kerk & Recht

Het Nederlands Tijdschrift Kerk & Recht (http://www.ntkr.nl) is een online magazine, met een publiek en een besloten gedeelte dat alleen voor abonnees toegankelijk is. Artikelen worden in een pagina opmaak getoond, compleet met paginanummers en zijn ook als zodanig af te drukken. De site biedt tevens een geavanceerde mogelijkheid om naar artikelen te verwijzen via een leesbare verwijzing i.p.v. een URL. Bijvoorbeeld: ntkr.nl/(2006) ann 52

Bob Ross Europe B.V.

De Nederlandstalige en Duitstalige websites van Bob Ross Europe B.V (http://www.bobross.nl en http://www.bobross.de) zijn door Digital Wingz geautomatiseerd en voorzien van het eigen gebruiksvriendelijke Content Management Systeem Redactiesite.De website van de St.Francis Hospital medical support group (www.stfrancishospital-msg.nl/) is een eenvoudige informatieve website met e-mailnieuwsbrief.

Interkerkelijk Contact in Overheidszaken

De website van het Cio (http://www.cioweb.nl) is door Digital Wingz, met behoud van de bestaande content, van een nieuwe layout voorzien. Bovendien biedt de nieuwe website de mogelijkheid zich te abonneren op de nieuwe door Digital Wingz ontwikkelde digitale email-nieuwsbrief van het CIO. Deze nieuwsbrief wordt verzonden vanuit de Redactiesite, waarmee behalve de website ook de abonnementen worden beheerd.