Skip navigatie

Home > CMS > Pagina’s toevoegen, wijzigen of weer verwijderen

Pagina’s toevoegen, wijzigen of weer verwijderen

Stel u wilt nieuwe informatie toevoegen op uw website. U surft naar de Redactiesite™ van uw website, en u logt in met uw gebruikersnaam en uw persoonlijke wachtwoord.Afhankelijk van de toegangsrechten die u zijn toegekend krijgt u de secties van uw website in beeld. U selecteert de betreffende sectie van uw website en Redactiesite™ laat vervolgens de meest recente informatie behorende bij die sectie in beeld verschijnen. In een oogopslag ziet u welke informatie het laatste aan uw website is toegevoegd.

Met één klik op de knop opent zich een eenvoudig invulformulier met daarin de plaatsen waar u de informatie die u wilt toevoegen kunt invullen. Hoe de informatie wordt ingevuld is natuurlijk afhankelijk van het soort informatie dat u op uw website wilt publiceren.

U ziet onmiddelijk het resultaat
Redactiesite™ biedt uitgebreide mogelijkheden om teksten op te maken. Vet, cursief, hyperlinks, aanklikbare emailadressen: u selecteert de tekst en drukt op een knop en eenvoudige wizards helpen u op een gemakkelijke manier om de tekst naar uw wensen op te maken.

Heeft u alle informatie geplaatst en de tekst naar wens opgemaakt dan is één klik op de knop voldoende om de nieuwe pagina op te slaan. U surft vervolgens naar uw website zelf, en daar ziet u onmiddellijk het resultaat van uw werk.

Het wijzigen van informatie op de website gaat net zo gemakkelijk. U surft weer naar de Redactiesite™ en selecteert daar de sectie waarvan u informatie wilt wijzigen. Redactiesite™ biedt een groot aantal manieren om snel en gemakkelijk de informatie in de betreffende sectie op te zoeken.U opent de informatie die u wilt wijzigen met een klik en opnieuw krijgt u een formulier in beeld. U wijzigt de tekst of verbetert de opmaak en met een klik op de knop worden alle wijzigen opgeslagen en uw website is weer geactualiseerd.

Met hetzelfde gemak verwijdert u informatie van uw website als deze bijvoorbeeld achterhaald is geworden.