Skip navigatie

Home > CMS > Met meerdere mensen tegelijk uw website beheren

Met meerdere mensen tegelijk uw website beheren

Omdat Redactiesite™ feitelijk een website is, kunt u gemakkelijk met meerdere mensen tegelijkertijd aan uw website werken. Het is daarvoor zelfs niet eens noodzakelijk dat alle medewerkers op dezelfde plaats zijn. Terwijl u vanaf uw werkplek aan de website werkt, kan een andere medewerker vanaf zijn of haar thuiscomputer op de Redactiesite™ inloggen en eveneens aan de website werken.

Dat betekent dat u de verantwoordelijkheid voor de inhoud van uw website kunt delen met anderen. U kunt bijvoorbeeld een redactie samenstellen zodat meerdere mensen betrokken zijn bij het up-to-date houden van uw website.

Redactiesite™ vergroot de betrokkenheid van uw medewerkers op de website

Dat heeft als bijkomend voordeel dat de afstand tussen de plek in uw organisatie waar de informatie ontstaat tot de website minimaal is. Niet langer hoeft de informatie vele stappen te maken voordat deze op de website wordt geplaatst. U geeft eenvoudig uw medewerkers gericht toegang tot de relevante secties van uw website, en zij kunnen zelf de informatie op de website plaatsen, of deze actualiseren. Dat vergroot de betrokkenheid van uw medewerkers bij de website en dat komt de kwaliteit van uw website aanzienlijk ten goede.